Information kring distriktslagsverksamheten för U15

Som vi tidigare berättat om återuppstår i år distriktslagsverksamheten i U15 när SWE3-distrikten Västra, Mellersta, Stockholm och Södra kommer att anordna distriktslagsspel i amerikansk fotboll under 2023. Här finns mer information om planeringen för året.

Det Västra, Mellersta, Stockholm och Södra distrikten i SWE3 välkomnar alla U15-spelare att anmäla sig till sitt distriktslag. I distriktslagen får alla som deltar möjlighet att utvecklas som spelare och får chansen att träffa spelare från andra föreningar. Ambitionen är att hjälpa till att utveckla den amerikanska fotbollen i Sverige. Information om hur anmälan sker finns nedan.

U15 Distriktslagsläger 2023 avslutas för samtliga distrikt på Kristianstad IP 1–2 juli 2023.

SWE3 Mellersta / SWE3 Västra

Distrikten Mellersta och Västra kommer att spela tillsammans under 2023 med planerade lägerdatum 1 maj, 18 maj och 25 juni. Tid och plats kommer att meddelas senare.

Frågor och intresseanmälan skickas till Josef Nguzo på josefnguzo@gmail.com (Västra) eller till Aleksi Nyström på aleksi.nystrom@orebro.se (Mellersta)

SWE3 Stockholm

Distrikten i Stockholm kommer hålla sina läger på Bergshamra IP den 1 maj, 18 maj och 18 juni kl. 9.30-16.

Frågor och intresseanmälan ställs till Anders Johansson på anders.johansson@solna.se.

SWE3 Södra

Det södra distrikten kommer att hålla sina läger på tre olika platser för att ge så många som möjlighet att delta. Tider och platser är 1 maj kl. 10-16 på Kristianstad IP i Kristianstad, 18 maj kl. 10-16 på Hästhagens IP i Malmö samt 25 juni kl. 10-16 på Sandskogens IP i Ystad.

Frågor och intresseanmälan ställs till Tyson Guillen på tyson.guillen@utb.kristianstad.se eller till Christian Glasnovic på glasnovic.christian@gmail.com.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.