SWE3 söker skolambassadörer

Vill du vara med och bidra till ökad rörelse och aktivitet hos barn och ungdomar i och efter skolan samt till ökad kännedomen om SWE3:s idrotter? SWE3 söker nu ambassadörer som vill vara med och hjälpa till i vårt skolsamverkansprojekt. 

Klicka här för mer information och för att anmälan ditt intresse som ambassadör 

Klicka här för att komma till vår skolsamverkanssida (under utveckling

SWE3 söker ambassadörer för amerikansk fotboll, flaggfotboll samt landhockey till projektet Skolsamverkan. Genom projektet vill inspirera barn och unga till rörelse på ett lustfyllt och enkelt sätt, utifrån deras egna idéer och villkor. Vi vill tillgängliggöra våra idrotter och ge fler kännedom om våra idrotter. Genom våra ambassadörer låter vi barn och unga få prova våra idrotter och på så vis bidrar vi till rörelse och glädje på raster, idrottsdagar, lektioner och fritids.  

Vi söker ambassadörer runt om i Sverige som vill vara med och hjälpa till att öka rörelseaktiviteten hos barn och ungdomar i och efter skolan.  

Att vara ambassadör innebär att du representerar SWE3 och din idrott. Du ska vara tillgänglig för att besöka skolor på dagtid och även inspirationsträffar för pedagoger.  

Vi vill att du har erfarenhet av din idrott (amerikansk fotboll, flaggfotboll eller landhockey) och att du varit eller är tränare/ledare. En pedagogisk bakgrund är meriterande. Ett arvode utbetalas efter genomförd träff. Att vara ambassadör är inget heltidsarbete utan det är endast när skolor hör av sig och vill ha besök. 

Krav
  • 16 år eller äldre
  • Tillgänglig dagtid 
  • Ledarerfarenhet inom din idrott (amerikansk fotboll, flaggfotboll eller landhockey) 

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.