Inbjudan till träff om nya spelformer för barn och unga

SWE3 bjuder in till träff för att titta närmare på de nya spelformer för barn och unga i amerikansk fotboll som tagits fram för att skapa en meningsfull tävlan. På Föreningskonferensen som genomfördes i november förra året inledde vi diskussionen om nya spelformer och nu fortsätter vi den på nästa nivå, ute hos föreningarna och närmare verksamheten.

Träffen inleds med en presentation och genomgång. Därefter diskuterar vi tillsammans innehåll och upplägg. Vi kommer också titta lite på vilka behov av stöd ni har i föreningen och vad SWE3 kan erbjuda i form av projektstöd och liknande. Till träffarna har även RF-SISU bjudits in och vid de tillfällen de finns på plats kommer ni få information om hur de kan stödja er som förening.

Det är viktigt att headcoaches för U11 och U13 deltar samt sportchefen. Övriga tränare för aktuella lag samt andra intresserade tränare och ledare i föreningen är också hjärtligt välkomna att vara med.

Vi kommer genomföra flera träffar. Alla träffar kommer ha samma innehåll. Ni väljer förslagsvis den träff som är närmast er verksamhetsort men om ett annat datum och annan ort passar bättre så är det fritt fram att anmäla sig dit. Vid träffen i Stockholm kommer det finnas möjlighet att delta digitalt via Teams.

Datum och plats

Söndag 18 februari: Göteborg

Lördag 2 mars: Kristianstad

Lördag 2 mars: Ystad

Söndag 3 mars: Malmö

Tisdag 5 mars: Stockholm och digitalt

Söndag 24 mars: Karlshamn

Anmälan

Anmälan görs via SWE3:s utbildningsplattform – observera att du måste logga in i plattformen för att kunna anmäla dig till träffarna.

Målgrupp

Headcoach för U11 och U13. Sportchef. Övriga tränare och ledare för U11 och U13, samt övriga intresserade tränare och ledare i föreningen. Observera att träffarna gäller amerikansk fotboll. 

Kostnad och bidrag 

Träffarna är kostnadsfria och vi bjuder självklart på fika.  Deltagandebidrag samt eventuellt resebidrag från Projektstöd IF betalas ut till alla deltagande föreningar (gäller endast amerikansk fotboll) via ett manuellt ärende i IdrottOnline som SWE3 ordnar med. Föreningen behöver inte göra ansökan eller återrapport.  

  • 1000 kr i bidrag om headcoach för ett lag deltar (U11 eller U13). 
  • 3000 kr i bidrag om headcoach för två lag deltar U11 och U13). Observera att det måste vara två olika personer för att få det större bidraget. Om det är samma HC för både U11 och U13 utgår 1000 kr i bidrag.    
Frågor

Verksamhetsutvecklare Monika Stylin: monika.stylin@swe3.se, 08-699 62 45 
Hjälp med anmälan: Tobias Lindh, tobias.lindh@swe3.se, 08-699 62 49 

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.