SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna erbjuder olika former av utbildningar för ledare såsom: IdrottOnLine, ekonomi och juridik, friskvård och hälsa, förenings- och förbundsutveckling, ledarskap och tränarskap och värdegrundsarbete, antidoping, unga ledare. 

Gå gärna in här och läs mer om vad SISU har att erbjuda för just er förening.

SISU IU arbetar med att: Utveckla verksamheten så att idrotten gör som ”Idrotten vill”. Här har ni möjlighet att göra en skattning av er förening, analysera föreningens behov och därefter göra en ansökan till SISU:s Idrottslyft.

Med ett gott stöd av SISU Idrottsutbildarna kan din förening ta ett helhetsgrepp för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten med utgångspunkt i Idrotten vill. Genom en analys av föreningens upplevda nuläge identifieras behov som i sig utmynnar i en utvecklings- och utbildningsplan. Inom ramen för dessa insatser finns möjlighet att söka ekonomiskt stöd för genomförandet. Alla målgrupper kan ges möjlighet till stöd om behov identifieras – aktiva, tränare och ledare, föräldrar, grupper och föreningen själv.

Hitta distrikt och medlemsorganisationer

För att kunna rapportera in era utbildningstimmar i föreningarna så måste ni använda er av IdrottOnline och utbildningsmodulen.

För att få hjälp med hur ni går till väga så klickar ni här och söker upp ert distrikt för vidare kontakt.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.