CFL Combine SWEDEN: Malcolm Engström, DL

Malcolm Engström från Stockholm Mean Machines är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

Mean Machines-fostrade Malcolm Engström hade en dominant säsong i Superserien 2019 och utsågs också efter säsongen till Superseriens bästa defensiva linjespelare. Hans 8 sacks (1,3 per match) var överlägset flest i Superserien och nästan hälften av de sacks som Mean Machines försvar samlade ihop totalt. Han ledde också Superserien i tackles for loss med 13, hela 2,7 per match.

Malcolm Engströms säsong, som kröntes med ett SM-guld på Borås Arena, gick som sagt inte obemärkt förbi. Förutom att utses till årets defensiva linjespelare tog han en plats i det svenska landslag som tog sig till EM 2020 genom kvalsegrar mot Ryssland och Storbritannien. Och när Pro Football Sweden tog fram en ranking över de bästa spelarna i Superserien för herrar efter säsongen 2019 rankades Malcolm Engström som nummer 1, bäst av alla. Nyligen blev det klart att han fortsätter ännu en säsong i Mean Machines-tröjan.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.