CFL Combine SWEDEN: William James, DB

William James, med Arlanda Jets som senaste svenska klubb, är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

Superatleten William James inledde sin amerikanska fotbollskarriär som tonåring i Arlanda Jets, där han kom att spela med seniorlaget i Superserien och även fick representera Sverige i juniorlandslaget.

2012 fortsatte han karriären på University of North Dakota Fighting Hawks i USA, där han fick gott om speltid under sina sista år på skolan. När han återvände till Europa fortsatte karriären i Tyskland med laget Dresden Monarchs, som under James tid i klubben som bäst tog sig till semifinal i den tyska högstaligan.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.