CFL Combine SWEDEN: John Lindgren, OL

John Lindgren från Carlstad Crusaders är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

–  Mina förväntningar är som de var inför NFL Combine i Tyskland: att åka och tävla med de bästa om en chans att spela fotboll professionellt. Målsättningen är att prestera så bra som möjligt på testerna och ligga i toppen för att ta en plats på nästa combine i mars och senare en plats i CFL.

John Lindgren kom inför säsongen 2017 till Carlstad Crusaders från STU Northside Bulls och var som 21-årig center på den offensiva linjen direkt med och ledde Crusaders till ett SM-guld i sin premiärsäsong i klubben. En bekräftelse på den potential han besitter kom i höstas då han som ende svensk spelare blev uttagen till NFL International Combine i Köln.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.