CFL Combine SWEDEN: Gabriel Thornadtsson, OL

Gabriel Thornadtsson från Uppsala 86ers är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

–  Jag hoppas på en fenomenal dag med bra förutsättningar för goda resultat, en otrolig chans att visa vad man går för!  Min målsättning är självklart att prestera på topp, att visa CFL att ligan behöver en stor grabb från Sverige för att bli komplett! Denna chans har jag väntat på och arbetat för länge.

Gabriel Thornadtsson inledde sin amerikanska fotbollskarriär i Gefle Red Devlis, har studerat vid riksidrottsgymnasiet för amerikansk fotboll i Uppsala och blivit svensk mästare med Uppsala 86ers U19 och europamästare med den svenska juniorlandslaget.

– Fantastiska toppar hittills på min karriär! För att bygga vidare på detta inför denna chans har jag det senaste året helt koncentrerat mig på att bygga fysisk styrka och explosivitet genom min strongman träning.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.