CFL Combine SWEDEN: Eric Blomgren, OL

Eric Blomgren från Stockholm Mean Machines är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

– Att få en chans på en uttagning till CFL är en dröm som går i uppfyllelse. Nu gäller det att sätta svensk fotboll på kartan och öppna vägar för framtida svenska stjärnor inom sporten. Och ha riktigt kul!

Eric Blomgen, bördig från Tyresö Royal Crowns, är en spelare med stor internationell erfarenhet efter att ha spelat klubbfotboll med såväl Koç Rams från Istanbul som Wasa Royals i den finska högstaligan. Till säsongen 2019 kom han till Stockholm Mean Machines och var en dominant kraft på den offensiva linjen för SM-guldvinnande Mean Machines. Efter säsongen utsågs han till  Superseriens bästa offensiva linjespelare och togs ut till det svenska landslag som blev klart för EM 2020 efter kvalsegrar mot Storbritannien och Ryssland.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.