CFL Combine SWEDEN: Per Lindelöf, WR

Per Lindelöf, årets wide receiver i Superserien Herr 2019, är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

– Förväntningarna är höga då vi får chansen att delta i en combine från en av världens bästa ligor. Alla är där för att visa att Sverige har spelare på högsta internationella nivå. Min personliga målsättning med dagen är att prestera på min högsta nivå för att kunna ta mig till nästa steg, säger Per Lindelöf.

Efter att ha skolat om från ishockey till amerikansk fotboll spelade Per Lindelöf i Tyresö Royal Crowns under åren 2012 till 2016. Efter en tid borta från från fotbollen gjorde han en  storstilad comeback i Superserien säsongen 2019 med Stockholm Mean Machines. Hans fyra touchdowns i slutspelet – två i semifinalen och två i SM-finalen på Borås Arena – var en starkt bidragande orsak till Mean Machines andra raka SM-guld.

Per Lindelöf utsågs efter säsongen till årets wide receiver i Superserien Herr 2019 och han tog en plats i det svenska landslag som blev klara för EM 2020 genom kvalsegrar mot Ryssland och Storbritannien.

CFL Combine i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League.

Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.