Ytterligare en spelare inbjuden till CFL Global Combine i Toronto

Ytterligare en svensk spelare, Malcolm Engström, är inbjuden till CFL Global Combine i mars. Sedan tidigare är det klart att William James är inbjuden.

Malcolm, som spelar i Stockholm Mean Machines till vardags, är så klart glad att få chansen. ”Det är nervöst men väldigt roligt. Jag ser fram mot att representera min klubb och lagkamrater. Utan dem hade jag inte haft den här chansen!” säger han.

The Canadian Football League (CFL) och dess internationella partners har presenterat de första 24 globala spelarna som är inbjudna till CFL Global Combine i Toronto 25-28 mars. Med start i januari har åtta CFL Global Combines ägt rum i Europa och Asien för att hitta talanger som spelar utanför Nordamerika.

”Vi är väldigt imponerade av den här första gruppen atleter och deras passion för spelet” säger CFL Chief Financial Officer and Head of Football Operations, Greg Dick. ”Att ha spelare som kommer från länder utanför Kanada och USA tävla i vår liga är centralt för CFL 2.0-strategin. Vi ser fram emot att träffa fler exceptionella atleter under de sista stoppen på Global Combine-turnén i takt med att vi sprider sporten över hela världen.”

CFL har tidigare namngett elva ”tidigt inbjudna” från sina Global combines i Finland, Sverige, Frankrike, Italien, Storbritannien, Tyskland och två i Japan.
Den här första omgången inbjudna innehåller ytterligare 13 atleter från de första åtta stoppen på turnén.

När de tre återstående CFL Global Combine i Danmark, Brasilien och Mexico är genomförda kommer den slutgiltiga listan med globala spelare inbjudna till Toronto att publiceras. CFL Global Draft 2020 äger rum den 16 april.

 

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.