Thomas Larsson avgår som förbundskapten.

Förbundskaptenen för Damlandslaget, Thomas Larsson, har valt att avgå från sitt uppdrag med omedelbar verkan. Thomas har varit Förbundskapten sen 2015

”Jag vill börja med att säga att det har varit en otrolig ära att få representera Sverige som ledare för ett av våra landslag. Jag vill verkligen säga TACK till alla er som varit med på denna resan. Även om det inte alltid gått vår väg då vi har haft vår beskärda del av farthinder och gudarna ska veta att det har varit mycket blod, slit och tårar på vägen så har jag fått uppleva så mycket och träffat så många fantastiska människor som jag inte hade gjort om jag inte tagit chansen när jag fick den våren 2015. Det har gjort mig till en bättre ledare och person. Men ingenting hade varit möjligt utan er som slitit bredvid mig. Ni är alla hjältar i min bok!” säger Thomas Larsson

Förbundsordförande Kristian Elisson kring Thomas avgång:

”Vi vill tacka Thomas för all den tid och engagemang som han har lagt ner på DLL. Vi vill önska honom lycka till i sin fortsatta coachgärning och jag både tror och hoppas att Thomas kommer att fortsätta bidra till utvecklingen av amerikansk fotboll i Sverige”

 

SAFF kommer inom kort presentera en ny förbundskapten för Damlandslaget

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.