Semifinallagen är laddade – är du?

Lördag innebär fyra SM-semifinaler – och att fyra lag uppnår drömmen om SM-final i Örebro nästa helg, medan fyra lag får ladda om inför nästa säsong.

Örebro kör dubbel förhands inför sina respektive semifinaler och hoppas givetvis på att de ska springa ut på Behrn Arena nästa lördag, båda lagen, för varsin final. Herrarna tar sig an Stockholm Mean Machine och damerna Västerås Roedeers.

Mycket folk på läktaren väntas i SM-finalern på Behrn Arena – extra mycket om ett, eller kanske till och med två, Örebro-lag skulle ta sig till final. De båda Black Knights-lagen blivit en angelägenhet för alla idrottsälskare i en av Sveriges absolut mest framgångsrika idrottsstäder, med bland annat lag i ishockey, fotboll och amerikansk fotboll – damer och herrar – i respektive högsta serier.
Förhands Black Nights damer och herrar:


Kan Nora Henriksson, Stockholm Mean Machines,
upprepa sin touchdown (sin livs första) mot Jönköping Spartans
i maj mot Arlanda Jets i SM-finalen i Märsta?
Foto: Annika Lundqvist

Carlstad Crusaders är obesegrat i Superserien i år och går för sin åttonde SM-titel i rad och lämnar följande förhands på sin hemsida.
Carlstad Crusaders-Uppsala 86ers:

Uppsala 86ers hoppas kunna rubba Carlstad Crusaders med hjälp av sina MVP-nominerade spelare, och åker till Carlstad med mantrat ”Vi har inget att förlora och allt att vinna” i huvudet.
Carlstad Crusaders-Uppsala 86ers:

Stockholm Mean Machines herrar åker till Örebro för att försöka ta sig till final via seger mot hemmalaget, och därmed få åka tillbaka till Örebro nästa helg. Så här skriver de i sin förhands på sin hemsida.
Örebro Black Knights-Stockholm Mean Machines:

Några timmar före Mean Machines herrmatch spelar klubbens damer semifinal mot Arlanda Jets på bortaplan i Märsta. Ett derby där vi kan förvänta oss att det kommer att gå hett till. Båda lagen vill innerligt åka till Örebro nästa helg, vilket framgår på klubbens hemsida.
Arlanda Jets-Stockholm Mean Machines:

 

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.