Juniorlandslaget bjuder in till öppna träffar

Juniorlandslaget i amerikansk fotboll bjuder in till öppna träffar för spelare födda 2003, 2004 och 2005. Syftet med träffarna är att identifiera spelare med fysiska förutsättningar för att kunna konkurrera om en plats i årets landslag.

Efter att ha varit tvungna att ställa in de första planerade träffarna på grund av coronapandemin genomför juniorlandslaget i amerikansk fotboll under februari/mars tre öppna träffar på tre platser i Sverige. Till träffarna bjuds spelare födda 2003, 2004 och 2005 in som inte var en del av den uttagna truppen som deltog i Nordiska mästerskapen 2021. Spelare som deltog i NM ska därmed inte delta på någon av de öppna träffarna.

OBS! Anmälan till träffarna krävs för samtliga, även de som har anmält sig tidigare! Sista anmälningsdag är 15 februari.

Träffarna genomförs enligt följande schema
  • Uppsala: 26 februari kl. 14-16 på IFU Arena
  • Malmö: 27 februari kl. 10-12 i Kombihallen
  • Örebro: 5 mars kl. 14-16 i Tybblelundshallen
Anmälan till ett av tillfällena sker genom följande steg

1. Logga in (*) på Idrottens Utbildningsplattform

2. Gå till följande länk – Öppna läger JLL 2022

3. Anmäl dig till utbildningen på ovan länk

4. Efter anmälan, på utbildningssidan, klicka på ”Utbildningsplan” lite längre ner på sidan och välj vilket av tillfällena du anmäler dig till (du deltar endast på ett tillfälle)

5. Anmäl dig till tillfället

6. Klart

Om du inte har dina inloggningsuppgifter till Idrottens Utbildningsplattform tillhands, välj ”Återställ lösenord” och ange ditt personnummer. Om du inte får ett mail kan du behöva uppdatera din mailadress i IdrottOnline, vänligen kontakta din förening om detta. Vid eventuella tekniska frågor om anmälningsprocessen, vänligen kontakta Tobias Lindh.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta förbundskapten Sebastian Brinkenfeldt på s.brinkenfeldt@saff.se eller 073-511 91 04.

Mer detaljer inför själva träffen kommer att meddelas anmälda spelare längre fram.

Juniorlandslaget kommer under 2022 spela J-EM, i en grupp med regerande mästarna Österrike tillsammans med Frankrike och Danmark. De öppna träffarna är första steget för att ta en plats i den framtida truppen.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.