Contact Sports Skill Camp

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Contact Sports Skill Camp

1 juli 2023 2 juli 2023

Två dagars camp med coacher från division 1-skolan Sacramento State med fokus på att utveckla skillspelare från 15 till 20 år.

Vårt mål är att hjälpa spelare komma till nästa nivå. Genom coachning på positionsnivå där man går igenom både fundamentala saker men också spelförståelse. Under vår tvådagarscamp kommer varje pass innehålla individuell utveckling, en utökad förståelse för både spelet men framförallt er position. Ett tävlingsmoment kommer även läggas till efter varje pass. Mellan träningspassen kommer ni få feedback via filmklipp eftersom alla träningspassen filmas

Coacher

Bobby Fresques, offensive coordinator/quarterbacks
Tyson Prince, passing coordinator, wide receivers
Cherokee Valeria, defensive passing coordinator, cornerbacks

Upplägg

Tanken är att ni som spelare ska få en bättre plattform för att ta nästa steg i er fotbollskariär. Om det är college, landslaget, Europaspel eller kanske till och med NFL som är drömmen så måste man ha ett bra fundamentalt tänk och förståelse när det gäller sin position. Det är där dessa coacher som flygs in hela vägen från division 1-skolan Sacramento kommer in i bilden.

Pris

Priset är 2 500 kr. I det ingår två dagars träningar, två luncher, vattenflaska, skullwrap, football Towel och en t-Shirt. Frågor tar ni lättast direkt till Coach Tyson på e-post camp@contactsports.se eller telefon 070-865 58 88. Anmälan sker via Contact Sports webshop.

Övernattning

Hotell är inte inkluderat, men plats i dubbelrum finns tillgängligt för 500kr per natt och person inkl frukost. Kontakta oss för mer hjälp med det.

Coacher

Om du är coach och vill ta del av detta perfekta tillfälle att lära från coacher kommer vi erbjuda 2-3 platser per position. Kostnaden för hela helgen är 1500kr inklusive lunch. Om ni tillhör en svensk förening bör ni kunna ansöka för bidrag för utbildningen via SISU eftersom detta är en tränarutbildning. Hör av er för mer hjälp och info.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.