CFL Combine SWEDEN: Nicholas Peterson, DB

Nicholas Peterson från Stockholm Mean Machines är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

– Det är jättekul att vi får den här chansen. Förhoppningsvis är detta bara starten på ett bra samarbete som kommer ge fler unga svenska spelare med ambition något att sikta på. Vi har många unga talangfulla grabbar på väg upp som jag tror har en chans att kunna ta sig långt. Min egen målsättning är att springa snabbast, hoppa längst och ta mig vidare till Kanada.

Under många år har Nicholas Peterson varit en av Sveriges bästa defensiva backar. Han har en imponerande karriär bakom sig med spel i den turkiska toppklubben Koç Rams, i finska Wasa Royals och varit bofast i det svenska landslaget.

I Superserien har han tidigare representerat Uppsala 86ers men spelade senaste säsongen med Stockholm Mean Machines, en säsong som slutade med ett SM-guld för Mean Machines och utmärkelsen som Superseriens bästa defensiva back för Nicholas Peterson.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.